Minimum négyen tudtok jelentkezni a programra. 

Ha hasonló érdeklődésű barátok híján csak ketten vagytok, akkor kalandortársat itt találtok: Túratársak>>>

Egész napos Evezős Katamarán Kaland a Dunakanyarban 

Karnyújtásnyira vagy attól, hogy ilyen érintetlen természetre akadj. Alig távolodsz el Budapesttől, a Dunakanyar máris olyan páratlan látványvilággal, jó levegővel és a belsőd legmélyéig ható békével vár, ami azt is elfeledteti veled, hogy valaha a városban jártál.

A természetben időt tölteni egyébként is jó hatással van testre és lélekre, de most még közelebb merészkedhetsz a nyugalom forrásához: maximálisan biztonságos, felboríthatatlan katamarán kenukon lebeghetsz a Duna vizén, nem csak azért, mert a ringatózás percek alatt kimossa belőled az összes stresszt és feszültséget, hanem mert talán ez az egyik leglátványosabb módja annak, hogy a Dunakanyart teljes pompájában megcsodáld.

A programhoz nem szükséges evezős tapasztalat, még úszni tudás sem. Az útvonalat tapasztalt túravezetők választják ki, és végig kísérik is a csapatot. Attól függően, hogy sport mentes Relax, vagy Fitness programot szeretnél, a lazítás, vagy a jó levegőn végzett testmozgás kerül előtérbe.

A különleges kikötési helyeken és a vízen töltött idő alatt a túravezetők izgalmas játékokkal színesítik a programot.  

A 4, 5, 6 és 7 fős katamaránok összeilleszthetőek akár egy 16 fős óriás tutaj hajóvá, így a program különleges keretet ad baráti találkozásoknak, családi kirándulásoknak és cégen belüli összehangolodásnak.

Látod már magatokat, ahogy a festői tájban, a lenyűgöző hegyek között lebegtek a vízen? Akkor most még képzeld el, hogy minden katamarán bárhajó is, amin fagyasztott jég akkukkal teli hűtőláda van a saját italoknak!

A Magyarországon egyedülálló program egy olyan élmény, amit soha nem felejtetek el – nem csak a Dunakanyar tárja fel előttetek eddig soha nem látott arcát, de a természetközeli aktív kalandoknak is egy új szintjével ismerkedhettek meg. 

Miért Kihagyhatatlan?


 .