Kedves élménygyűjtésre kész, kalandor Barátom!

Olyan programot készítek elő neked, amin én magam is nagy örömmel veszek részt. Jelentkezéseddel már egy lépést teszel a pihenés, a könnyed kikapcsolódás felé. Ezen azonosságunk szellemében kezdjük el a felejthetetlen program szervezését.
Írd meg nekem a túrátok tervezett időpontját, a létszámot és a felmerülő kérdéseiteket.
Várom leveledet
Mariann

Magyar Extrémsport és Rekreációs Szövetség

rengetegkaland@gmail.com

FACEBOOK>>>

Azért, hogy az egész napos programunkon kedvezőbb túradíj ellenében tudjál részt venni, nem terhelünk járulékos költségekkel.

Ennek része, hogy a túraelőkészítés irodai szakaszában nem tartunk fent telefonos ügyfélszolgálatot. 

Honlapunk tanulmányozása után a levélben egyeztetésekkel, minden kérdésedet megválaszoljuk, hogy a programon már csak az élmények gyűjtésével kelljen foglalkoznod.

További információk:

Közvetlenül innen is írhatsz nekemEgész évben, előre egyeztetett időpontban van lehetőséged személyes találkozásra túravezetőinkkel, ami Verőcén az Evezős Katamarán Kaland záró helyszínének a megismerésére is módot ad neked.

Az aktív túraidőszakban, májustól szeptemberig, már előkészített, konkrét időponttal rendelkező jelentkezőként közvetlen telefonszámot kapsz a kiemelt túravezetődhöz.

Nagy energiát fektetünk honlapunk minden részletre kiterjedő tájékoztató jellegének fenntartására és új izgalmas programelemek kidolgozására, amik felejthetetlené teszik számodra a Nagy Kalandot. 

Ugrás a lap tetejére>>>

 .